For sale

IMOBILIARE DE LUX

tranzactii, investitii si administrare imobiliara

harta site    ro    en


  Parteneri
Birou notar public Ligia Somfalean - Notaris.ro
  Cauta
ID Cautat:  


Cuvinte cautate:


Cauta imobiliare

  Curs Valutar
EUR EURO:

EUR 3,6026 RON

USDDolar SUA:

USD 2,2541 RON

  Cumpara masina
Ai casa? Ia-ti si masina!


  Newsletter
Inscrieti-va la Newsletter-ul nostru pentru a primi mereu cele mai bune oferte si stirile esentiale de pe piata imobiliara romaneasca.
E-Mail:

     Stiri imobiliare

   Casa in rate fara avans

[20-06-2006]
Casa pe bani imprumutati de la banca poate fi obtinuta si fara a avea un avans. Primul pas este contractarea unui credit de nevoi personale pentru a obtine avansul de minimum 25% din pretul locuintei. A doua etapa este efectuarea unui imprumut ipotecar pentru a lua de la banca si restul sumei necesare.

Jonglerii cu procentele

Potrivit normelor bancii centrale, ratele aferente tuturor creditelor contractate nu pot fi mai mari de 40% din valoarea veniturilor contractantului sau ale familiei acestuia.

Potrivit calculelor noastre, ideal este ca rata aferenta creditului de nevoi personale sa reprezinte circa 15% din venituri, iar cea aferenta creditului ipotecar sa fie de aproximativ 25% din venituri.

Aceasta in conditiile contractarii unui credit de nevoi personale cu dobanda de 10% pe o perioada de zece ani, respectiv a unui credit ipotecar cu dobanda de 7% pe o perioada de 25 de ani.

Mai sunt necesari insa si bani pentru taxele notariale, politele de asigurari de viata in cazul in care banca nu le ofera gratuit, respectiv polita de asigurare a imobilului.

Ce casa iti poti cumpara

De exemplu, o persoana sau o familie cu venituri lunare de 1.000 de euro poate obtine un credit net pentru nevoi personale de aproximativ 11.500 de euro, pentru care plateste o rata lunara de 150 de euro.

Cu acest avans, poate obtine un credit ipotecar de 34.500 de euro, pentru care va plati aproape 250 de euro pe luna. In total, poate sa cumpere o locuinta de 46.000 de euro, pentru care va plati o rata de 400 de euro in primii zece ani si 250 de euro in ultimii 15.

Daca ar fi avut bani de avans, putea lua direct un credit de 49.000 de euro, adica trei sferturi din valoarea unei locuinte de peste 65.000 de euro. Si ar fi platit o rata de 350 de euro timp de 25 de ani.

www.evz.ro


Print  E-mail  Save as Doc

 

Alte articole din categoria curenta:
Un mall la Cimpulung Muscel, peste memoria lui Noica
Sistemul de case in leasing, de trei ori sub nivelul Europei
Business Park - un complex de birouri first class
Nou centru de afaceri in nordul Capitalei
Proiecte rezidentiale si pentru venituri reduse
Chiriile pentru locuintele statului cresc de patru ori
Cererea de case in Bucuresti este in continua crestere
Proiecte imobiliare in depourile si garajele Capitalei
Casele de clasa medie, cele mai profitabile
Spatii de birouri profitabile in sectoarele 1 si 2

 

  Oferte Speciale

Vila Dorobanti - Capitale
Vila Dorobanti - Capitale
Pret vanzare:1.500.000 EUR
Garsoniera Intercontinental
Garsoniera Intercontinental
Pret vanzare:58.000 EURPret chirie/luna:450 EUR
Spatii birouri zona Foisorul de Foc
Spatii birouri zona Foisorul de Foc
Pret vanzare:1.300.000 EURPret chirie/luna:7.500 EUR

Bicau      piata imobiliara | oferte imobiliare | stentor imobiliare | cariera | contact   
echipa | parteneri | asistenta juridica | sitemap


Copyright © CaseDeLux.ro 2005-2014
Developed by Web design Bucuresti

Anunturi imobiliare

Mortgage refinance Somfi Portal imobiliar   Constructii case   Masaj erotic Ansambluri rezidentiale   Constructii Case Ieftine   Oferte imobiliare reale   Imobiliare   Masini de vanzare   Agentie imobiliara Bucuresti   Oferte leasing imobiliar   Cabinet avocat   Spatii birouri   Garsoniere Bucuresti   Doua camere Bucuresti   Trei camere Bucuresti   Patru camere Bucuresti   Anunturi   Scouts   Company name generator   Structuri de rezistenta   Imobiliare Leasing masini Vasile Bucharest Taxi Predare leasing Dans Servicii IT Vanzare apartamente Dealer Suzuki Agentie modeling Corporation Construct Domenii Amenajari interioare Organizare evenimente Karcher Imobiliare Escort Dusseldorf Spatii comerciale Dans Lista de casatorie iPhone Retina Wallpapers Lift Servicii IT OSIM Loc de joaca