For sale

IMOBILIARE DE LUX

tranzactii, investitii si administrare imobiliara

harta site    ro    en


  Parteneri
Birou notar public Ligia Somfalean - Notaris.ro
  Cauta
ID Cautat:  


Cuvinte cautate:


Cauta imobiliare

  Curs Valutar
EUR EURO:

EUR 3,6026 RON

USDDolar SUA:

USD 2,2541 RON

  Cumpara masina
Ai casa? Ia-ti si masina!


  Newsletter
Inscrieti-va la Newsletter-ul nostru pentru a primi mereu cele mai bune oferte si stirile esentiale de pe piata imobiliara romaneasca.
E-Mail:

     Stiri imobiliare

   Cosmopolis, un minioras langa Bucuresti

[03-09-2007]

Un nou minioras pe langa BucurestiApartamente noi, spatii verzi linistite, toate facilitatile necesare, in acest mod se prezinta noul proiect imobiliar cu peste 4.600 de apartamente din apropierea Bucurestiului.

Cosmopolis va fi construit in zona Stefanesti-Tunari in sapte etape de constructie, avand ca termen limita anul 2014. Terenurile pe care vor fi construite apartamente si case vor avea o suprafata totala de 1.000.000 de metri patrati, aproximativ 10 hectare. Proiectul va fi situat la 13 kilometri fata de Piata Victoriei si 2,5 kilometri fata de Scoala Americana.

Pe langa apartamentele si vilele ce urmeaza a fi construite, Opus Project & Development (sucursala a companiei de constructii Buyukhanli Group) va mai dezvolta si o serie de cladiri de birouri, spatii comerciale, locuri de joaca pentru copii, un spital, o scoala, o biserica si chiar un hotel.

Buyukhanli Group este recunoscut pe piata proiectelor rezidentiale din Turcia. Infiintat in 1953, grupul are o experienta indelungata in realizarea de ansambluri rezidentiale, comerciale si hoteliere din Turcia.

Proiectul va fi vandut in mod oficial pe data de 20 septembriePrima etapa a proiectului a fost inceputa in aceasta vara si va fi terminata la sfarsitul anului 2008. Aproximativ 565 de apartamente vor fi construite pe un teren de 65.000 de metri patrati. Apartamentele construite vor avea doua, trei sau patru camere. In cadrul primei etape vor mai fi construite o biserica, o gradinita, o cafenea si o scoala de echitatie pentru copii.

Cu toate ca vanzarea de apartamente va incepe pe 20 septembrie, un numar foarte mare de clienti si-au facut cunoscuta intentia de a cumpara deja.

„Pretul unei locuinte se situeaza intre 1.071 si 1.250 de euro metrul patrat cu TVA inclus. Apartamentele au suprafete cuprinse intre 81 si 288 de metri patrati”, a declarat reprezentantul CEO Opus Project & Development.

Pentru a avea o imagine de ansamblu, persoanele interesate au la dispozitie showroomul Cosmopolis, amplasat chiar in locul in care a inceput dezvoltarea proiectului. Aici, clientii vor putea studia machetele corpurilor de case, vile, birouri sau apartamente, decorate deja de designerul desemnat sa amenajeze viitoarele spatii ale ansamblului rezidential.

Construirea proiectului va necesita 500 de locuri noi de muncaUn alt beneficiu adus de construirea ansamblului Cosmopolis este faptul ca aduce pe piata locala 500 de locuri de munca.

Investitia totala va fi de 700 de milioane de euro, dintre care 60 de milioane vor fi utilizati pentru infrastructura locurilor de munca din zona, sustin reprezentantii proiectului Cosmopolis.

Ansamblul de vile si apartamente a fost finantat printr-un imprumut la Garantibank Romania, oferind garantii pentru sumele necesare.


Print  E-mail  Save as Doc

 

Alte articole din categoria curenta:
Preturile apartamentelor noi - mai mari cu 10% din cauza locurilor de parcare
5000 euro pe luna - scumpirea apartamentelor ceausiste
Apartament nou in Dubai cu doar 80.000 de euro
27.000 de apartamente in patru ani
In 2007, in Bucuresti s-au vandut doar 1.500 de apartamente noi
Penthouse-urile, o noua moda in Romania
„Blat“ la pretul apartamentelor noi
Bucurestenii vor lua 500.000 de case noi
Apartamentele vechi s-au scumpit cu peste 20% in ultimile sase luni
Venituri de mii de euro din inchirieri apartamente

 

  Oferte Speciale

Vila Dorobanti - Capitale
Vila Dorobanti - Capitale
Pret vanzare:1.500.000 EUR
Garsoniera Intercontinental
Garsoniera Intercontinental
Pret vanzare:58.000 EURPret chirie/luna:450 EUR
Spatii birouri zona Foisorul de Foc
Spatii birouri zona Foisorul de Foc
Pret vanzare:1.300.000 EURPret chirie/luna:7.500 EUR

Bicau      piata imobiliara | oferte imobiliare | stentor imobiliare | cariera | contact   
echipa | parteneri | asistenta juridica | sitemap


Copyright © CaseDeLux.ro 2005-2014
Developed by Web design Bucuresti

Anunturi imobiliare

Mortgage refinance Somfi Portal imobiliar   Constructii case   Masaj erotic Ansambluri rezidentiale   Constructii Case Ieftine   Oferte imobiliare reale   Imobiliare   Masini de vanzare   Agentie imobiliara Bucuresti   Oferte leasing imobiliar   Cabinet avocat   Spatii birouri   Garsoniere Bucuresti   Doua camere Bucuresti   Trei camere Bucuresti   Patru camere Bucuresti   Anunturi   Scouts   Company name generator   Structuri de rezistenta   Imobiliare Leasing masini Vasile Bucharest Taxi Predare leasing Dans Servicii IT Vanzare apartamente Dealer Suzuki Agentie modeling Corporation Construct Domenii Amenajari interioare Organizare evenimente Karcher Imobiliare Escort Dusseldorf Spatii comerciale Dans Lista de casatorie iPhone Retina Wallpapers Lift Servicii IT OSIM Loc de joaca