For sale

IMOBILIARE DE LUX

tranzactii, investitii si administrare imobiliara

harta site    ro    en


  Parteneri
Birou notar public Ligia Somfalean - Notaris.ro
  Cauta
ID Cautat:  


Cuvinte cautate:


Cauta imobiliare

  Curs Valutar
EUR EURO:

EUR 3,6026 RON

USDDolar SUA:

USD 2,2541 RON

  Cumpara masina
Ai casa? Ia-ti si masina!


  Newsletter
Inscrieti-va la Newsletter-ul nostru pentru a primi mereu cele mai bune oferte si stirile esentiale de pe piata imobiliara romaneasca.
E-Mail:

     Stiri imobiliare

   Venituri de mii de euro din inchirieri apartamente

[11-10-2007]

Inchirierile de apartamente



Inchirierea unui apartament presupune mai intai de toate o investitie destul de consistenta. Investitia poate ajunge si la ordinul sutelor de mii de euro, cu promisiunea ca acest apartament va aduce un venit lunar de peste 2.000 de euro. La aceasta suma de bani se adauga si contractul de inchiriere pe termen lung, asigurand astfel persoana care inchiriaza respectivul apartament.

Specialistii declara ca astfel de oferte au crescut intr-un ritm sustinut mai ales in ultima perioada in Romania: "Bugetul necesar pentru achizitia unui astfel de apartament variaza intre 2.500 si 5.000 de euro pe metrul patrat".

Unele dintre cele mai cautate zone imobiliare de lux sunt Dorobanti, Primaverii, Aviatorilor sau Kiseleff. "Urmatoarea categorie de zone vizate de chiriasii de lux o reprezinta zona centrala, Baneasa Padure, Pipera. Exista si o a treia categorie, acolo unde cererile incep sa creasca de la an la an, cum ar fi Otopeni, Snagov, Mogosoaia", afirma analistii imobiliari.

Cei care inchiriaza un asemenea apartament sunt in general clienti straini, sau manageri ai unor misiuni diplomatice. "Contractul lui cu angajatorul este in medie de doi-trei ani si va contracta proprietatea pe care vrea sa o inchirieze pe aceeasi perioada, dar intotdeauna va dori sa aiba libertatea de a putea desface contractul atunci cand doreste", mai declara agentii imobiliari.

Pentru a incadra un apartament intr-o asemenea categorie, trebuie luate in considerare zona, compartimentarea si finisajele. Astfel, daca un apartament are gresie, faianta sau instalatii sanitare de calitate superioara, urmatorul aspect luat in calcul este zona in care este amplasat. Aceasta ar trebui sa fie accesibila, pe o strada linistita, cu o zona verde in preajma.

Alcatuirea unui astfel de apartament ar trebui sa fie cu doua sau trei dormitoare, cel putin, un balcon sau o terasa, dar si o bucatarie cat mai moderna , de unde nu ar trebui sa lipseasca un cuptor cu microunde sau o masina de spalat vase. "Sunt necesare un televizor cu plasma si aer conditionat in fiecare camera, baile cat mai numeroase si foarte moderne. Nu trebuie sa lipseasca garajul si, daca are si securitate la intrarea in cladire de apartamente, atunci este exact ceea ce cauta clientii", mai declara reprezentantii imobiliari.



Print  E-mail  Save as Doc

 

Alte articole din categoria curenta:
Preturile apartamentelor noi - mai mari cu 10% din cauza locurilor de parcare
5000 euro pe luna - scumpirea apartamentelor ceausiste
Apartament nou in Dubai cu doar 80.000 de euro
27.000 de apartamente in patru ani
In 2007, in Bucuresti s-au vandut doar 1.500 de apartamente noi
Penthouse-urile, o noua moda in Romania
„Blat“ la pretul apartamentelor noi
Bucurestenii vor lua 500.000 de case noi
Apartamentele vechi s-au scumpit cu peste 20% in ultimile sase luni
Preturile apartamentelor in lume

 

  Oferte Speciale

Vila Dorobanti - Capitale
Vila Dorobanti - Capitale
Pret vanzare:1.500.000 EUR
Garsoniera Intercontinental
Garsoniera Intercontinental
Pret vanzare:58.000 EURPret chirie/luna:450 EUR
Spatii birouri zona Foisorul de Foc
Spatii birouri zona Foisorul de Foc
Pret vanzare:1.300.000 EURPret chirie/luna:7.500 EUR

Bicau



      piata imobiliara | oferte imobiliare | stentor imobiliare | cariera | contact   
echipa | parteneri | asistenta juridica | sitemap


Copyright © CaseDeLux.ro 2005-2014
Developed by Web design Bucuresti

Anunturi imobiliare

Mortgage refinance Somfi Portal imobiliar   Constructii case   Masaj erotic Ansambluri rezidentiale   Constructii Case Ieftine   Oferte imobiliare reale   Imobiliare   Masini de vanzare   Agentie imobiliara Bucuresti   Oferte leasing imobiliar   Cabinet avocat   Spatii birouri   Garsoniere Bucuresti   Doua camere Bucuresti   Trei camere Bucuresti   Patru camere Bucuresti   Anunturi   Scouts   Company name generator   Structuri de rezistenta   Imobiliare Leasing masini Vasile Bucharest Taxi Predare leasing Dans Servicii IT Vanzare apartamente Dealer Suzuki Agentie modeling Corporation Construct Domenii Amenajari interioare Organizare evenimente Karcher Imobiliare Escort Dusseldorf Spatii comerciale Dans Lista de casatorie iPhone Retina Wallpapers Lift Servicii IT OSIM Loc de joaca